Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelpakket bestellen in Bergen op Zoom

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Bergen op Zoom? Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Bergen op Zoom. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

WIj bezorgen diverse borrelpakketen om thuis van te smullen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag ‘s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Bergen op Zoom

Wil je hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om thuis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Interesse in borrelpakket catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Bergen op Zoom in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Maak de keuze tussen zelf nog leuk de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket leveren in Bergen op Zoom.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrel aan huis in Bergen op Zoom

Ben jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel meteen en laat de borrelpakket brengen in Bergen op Zoom. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een unieke borrelpakket komen bezorgen in Bergen op Zoom? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.