Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Assen

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Assen! Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelpakket?

Bestel gelijk een box of laat een borrelpakket bezorgen in Assen. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelpakket bezorgen in Assen. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Hoe werkt Food and Wood?

WIj bezorgen diverse borrelpakketen om thuis van te genieten. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland). Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Assen

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na het aanpakken en zet de verse producten in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De compleet gestylde borrelpakket wordt bij jou bezorgd. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de volledig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Interesse in catering met borrelpakketen op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal Borrelboxen en borrelpakketen bezorgen in Assen alsook de complete catering op locatie zijn bij ons allemaal mogelijk. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket bezorgen in Assen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten samenstellen? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelpakket in Assen

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Assen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Assen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere luxe borrelpakketen of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.