Borrelpakket bestellen in Arnhem

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Arnhem! Heerlijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Arnhem. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Heb jij zin in een goedgevulde borrelpakket met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Arnhem

Wil je hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na de bezorging en leg de box inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: We leveren compleet opgemaakte plank bij jou op de gekozen avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket volledig opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Interesse in catering met borrelpakketen op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Arnhem alsook catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete gestylde borrelpakket in Arnhem te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelpakketen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Arnhem

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelpakket brengen in Arnhem. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Arnhem

Wil jij zelf een borrelpakket op maat maken afgeleid van ons assortiment? Dat kan zeker! Geef ons door wat je wenst, voor hoeveel personen je wilt bestellen en waar we de plank(en) mogen komen leveren. Dat is nog een makkelijk unieke borrelpakketen laten bezorgen in plaatsnaam].

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je er helemaal jouw persoonlijke plank van maken. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kaasjes? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Ontdek alles over onze borrelpakketen en catering op maat

.

Heerlijke borrelpakket bezorgen in Arnhem

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelpakket laten bezorgen in Arnhem? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelpakketen of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.