Borrelpakket bestellen in Apeldoorn

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Apeldoorn? Perfect voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelpakket?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Apeldoorn. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelpakketen op maat indien gewenst.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Heb jij zin in een grote borrelpakket met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en reserveer je borrelpakketnaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk geleverde luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Apeldoorn

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We leveren een compleet gestylde plank op locatie op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de fraai opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Interesse in een prachtige borrelpakket of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Apeldoorn en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Apeldoorn laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten maken? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Apeldoorn

Besteed jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere borrelhapjes. Plan dus die knusse avond, bestel meteen en laat de borrelpakket bezorgen in Apeldoorn. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelpakket laten bezorgen in Apeldoorn? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.