Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Amstelveen

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Amstelveen! Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt serveren. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel meteen een box of laat een luxe borrelplateau bezorgen in Amstelveen. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelpakket bezorgen in Amstelveen. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij brengen diverse borrelpakketen aan huis. Heb jij trek in een goedgevulde borrelpakket met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Amstelveen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelhapjes na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: We leveren compleet opgemaakte plank op locatie op de aangegeven avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een hapjesplank op maat of catering? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Amstelveen alsook borrelboxen per koerier afleveren. Laat een prachtig opgemaakte borrelpakket in Amstelveen bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten maken? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Amstelveen

Spendeer jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Amstelveen. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Op maat] in Amstelveen

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw luxe borrelpakket ligt? Dat is geen enkel probleem! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelpakket bezorgen in Amstelveen.

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo kun je de borrelpakket die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Lees hier meer over onze borrelpakketen en volledige catering op maat

.

Lekkere borrelpakket bezorgen in Amstelveen

Wil je dat wij bij jou een veelzijdige borrelpakket komen bezorgen in Amstelveen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.