Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Alphen aan den Rijn

Wil jij een borrelpakket bestellen in Alphen aan den Rijn? De oplossing voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelpakket?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Alphen aan den Rijn. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd aan huis. Heb jij zin in een goedgevulde borrelpakket met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten. Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met same day delivery.

borrelpakket bestellen in Alphen aan den Rijn

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na de bezorging.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We leveren een prachtig opgemaakte plank bij jou op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: Wij komen de plank volledig opgemaakt bezorgen op de aangegeven avond. Serveer direct!

Heb je interesse in een luxe borrelplateau of borrelpakket catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Alphen aan den Rijn in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete gestylde borrelpakket in Alphen aan den Rijn te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelpakket in Alphen aan den Rijn

Borrel jij ook steeds vaker gezelligthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is pas optimaal thuis genieten van lekker eten met vrienden of familie. Een borrelpakket bestellen in Alphen aan den Rijn is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Borrelpakket op maat

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij het groots aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.