Borrelpakket bestellen in Almere

Wil jij een borrelpakket bestellen in Almere? Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Almere. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten leveren.

Hoe werkt het?

WIj bezorgen verschillende borrelpakketen om thuis van te smullen. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een same day delivery koerier;;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag.

borrelpakket bestellen in Almere

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na het aanpakken en plaats de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de aangegevenavond. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Heb je interesse in een hapjesplank of borrelpakket catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Almere alsook catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete gestylde borrelpakket in Almere te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelpakketen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelpakket in Almere

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Almere op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het avondeten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een unieke borrelpakket laten bezorgen in Almere? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.