Borrelpakket bestellen in Alkmaar

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Alkmaar? Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Alkmaar. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen bezorgen. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis geleverd.

borrelpakket bestellen in Alkmaar

Wil je luxe hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bestelmogelijkheden voor een borrelpakket geleverd aan de deur:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De hapjesplank zal compleet opgemaakt bij jou bezorgd worden op de gewensteavond. De borrelpakket kan direct op tafel!

Heb je interesse in een borrelplateau of borrelpakket catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Alkmaar in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Maak de keuze tussen zelf nog leuk de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelpakket leveren in Alkmaar.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of compleet buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker borrelen in Alkmaar

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van verschillende heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Alkmaar. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Op maat] in Alkmaar

Wil jij buiten het assortiment om een borrelplateau op maat bij ons bestellen? Geen probleem! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelpakket bezorgen in Alkmaar.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo kun je de gehele borrelpakket naar je eigen smaak inrichten. Er is ontzettend veel mogelijk, dus laat ons vooral weten waar je van houdt. De focus op een bepaald product of bijvoorbeeld een vegetarische plank zijn natuurlijk ook haalbaar.

Lees hier meer over onze borrelpakketen en volledige catering op maat

.

Verfijnde borrelpakket bezorgen in Alkmaar

Iets te vieren en wil je daarom een volle borrelpakket laten bezorgen in Alkmaar? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelpakketen of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.