Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

borrelhapjes bezorgen maken wij mogelijk in heel Nederland

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in in Nederland alsook de complete catering op locatie zijn bij ons allemaal mogelijk. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  borrelhapjes bezorgen in Nederland

Spendeer jij ook vaker de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond, bestel meteen en laat de borrelplank bezorgen in in Nederland. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor borrelhapjes bezorgen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.