Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Westerkwartier

Bij een goed glas wijn of een biertje horen borrelhapjes. Borrelhapjes komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel mogelijkheden en dat is precies wat je zoekt voor een veelzijdige borrelplank. {Ga jij binnenkort een borrelplank maken? Ontdek de veelzijdigheid van borrelhapjes en geniet. Wij helpen je om de lekkerste borrelhapjesvoor je plank in huis te halen! Lekker bestellen? Bekijk hier ons assortiment borrelboxen voor thuis in Westerkwartier.

Van toast tot kaas

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden: – Toastjes, crackers, bliniā€™s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Dit zijn echter de \’hoofdcategorieĆ«n\’, waarbinnen vele soorten hapjes voor de borrel vallen. Veel spijs kan als borrelhapje worden geserveerd. Grotere gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsatĆ©, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Wat kan er op een borrelplank?

Zorg ervoor dat je borrelplank altijd uit meerdere borrelcategorieĆ«n ingrediĆ«nten op de plank heeft liggen. Op deze manier ontstaat er een borrelplank waar iedereen lekker van kan smullen. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieĆ«n of je aan een thema vasthouden. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediĆ«nten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Daarnaast hoeven borrelhapjes niet per se ready-to-eat op de borrelplank te komen. Laat je gasten bijvoorbeeld juist lekker zelf bepalen wat ze allemaal kunnen doen met de vele ingrediĆ«nten op de borrelplank. Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediĆ«nten en smeersels op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combiā€™s jullie stuiten!

In Westerkwartier genieten van borrelhapjes

Wil jij graag thuis lekker eten met borrelhapjes zoals op een restaurant waardige borrelplank? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelhapjes bestel je tegenwoordig gewoon online. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ontdek onze boxen in de webshop. Direct te bestellen in Westerkwartier.

Een leuke verrassing

Borrelhapjes zijn zo ongelooflijk veelzijdig. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediƫnten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te eten. Zet de versproducten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Pak jij graag indrukwekkend uit met borrelhapjes? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Wij bieden lokale catering met borrelplanken op maat, maar eveneens complete grazing table catering. Bekijk hier wat een grazing table is.

Borrelhapjes aan huis in Westerkwartier

Heb jij inmiddels wel trek gekregen in een fijne borrelplank? Laat het direct bezorgen in Westerkwartier. Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelhapjes voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestellen kan elke dag, want je kiest zelf bij het betalen jouw bezorgdag. Keuze uit donderdag- of vrijdagavond. Zorg dat je het pakket in ontvangst kunt nemen en zet de inhoud meteen in de koelkast. Je kunt alle verspakketten tot 4 dagen na verzending consumeren.