Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Twello

Wat is een gezellige avond zonder borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, een grote veelzijdigheid aan opties voor op de plank. {Ga jij binnenkort een borrelplank serveren? Ontdek de veelzijdigheid van borrelhapjes en geniet. Wij bezorgen jou graag de lekkerste borrelhapjes voor thuis! Je luxe borrelhapjes lekker bestellen? Bekijk hier al onze borrelboxen vol diverse borrelhapjes in Twello.

Van noot tot vers fruit

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Binnen al deze categorieën en soorten valt uiteraard een wereld aan weer meer soorten borrelhapjes. Er bestaat ongelooflijk veel wat als borrelhapje gegeten kan worden. Grotere gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Unieke hapjes op de borrelplank

Zorg dat je borrelplank altijd beschikt over hapjes uit de diverse categorieën borrelhapjes. Op deze manier creëer je altijd een borrelplank met voor ieder wat naar wens. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft kant-en-klaar als hapje op de plank te liggen. Laat je gasten bijvoorbeeld juist lekker zelf uitvogelen wat ze allemaal kunnen doen met de vele ingrediënten op de borrelplank. Zo kun je diverse ingrediënten naast elkaar leggen en iedereen zelf z\’n gang laten gaan middels prikkertjes en crackers of brood. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet ontdekken jullie wel nieuwe, fantastisch (of gekke) smaakcombinaties!

In Twello genieten van borrelhapjes

Wil jij graag thuis genieten van luxe borrelhapjes? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Twello.

Geef een borrelbox cadeau

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom zorgen wij dat je altijd wat te kiezen hebt aan borrelhapjes in onze webshop. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. Het is wel belangrijk dat iemand het pakket kan aannemen en de inhoud in de koelkast zet. Houd jij van imposant uitpakken als het aankomt op borrelen? Dan zou je in plaats van zelf ploeteren in de keuken, borrelhapjes catering kunnen overwegen. Wij bieden lokaal in Apeldoorn catering in de vorm van borrelplanken en in de wijde omgeving grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes voor thuis bestellen in Twello

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelhapjes thuis te ontdekken? Laat het direct bezorgen in Twello. Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelhapjes voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelboxen. Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgdag. Pak na het aannemen van de borrelbox direct de doos uit en zet alle versproducten in de koelkast. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending vers consumeren.