Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Noordoostpolder

Wat is een feestje zonder borrelhapjes? Er bestaan vele soorten borrelhapjes, zowel koud als warm, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, een grote keuze aan opties voor op de borrelplank. {Wil jij binnenkort met vrienden gezellig borrelen met een borrelplank? Ontdek hoe veelzijdig borrelhapjes kunnen zijn en waaruit je wel niet kunt kiezen. Wij bezorgen jou graag de lekkerste borrelhapjes voor thuis! Je luxe borrelhapjes lekker bestellen? Ontdek ons assortiment complete borrelboxen voor thuis.

Soorten borrelhapjes

In grote lijnen kunnen we de volgende soorten borrelhapjes onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Dit zijn echter de \’hoofdcategorieën\’, waarbinnen vele soorten hapjes voor de borrel vallen. Er bestaat ongelooflijk veel wat als borrelhapje gegeten kan worden. Ook complete gerechten kunnen als een borrelhapje aan een borrelplank toegevoegd worden. Denk aan salades zoals de caprese, loempia\’s, kipsaté, tortilla\’s, belegde broodjes/toast en vleesballetjes.

Een gevarieerde borrelplank

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op aantreft. Natuurlijk kun je een focus leggen op bepaalde borrelbites en/of je aan een thema houden. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft ready-to-eat als hapje op de plank te liggen. Het is juist heel erg leuk als jij je gasten zelf lekker broodlaat smeren, crackers laat dippen en misschien wel mini gerechtjes laat maken. Zo kun je eenvoudig allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combi’s jullie stuiten!

Heerlijk in Noordoostpolderborrelen

Wil jij thuis graag genieten van borrelhapjes van restaurant waardig niveau? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Noordoostpolder.

Er is altijd wel een reden om te borrelen

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. Die borrelboxen vol heerlijke borrelbites kun je ook super leuk als cadeau geven. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Voor een borrelpakket vol heerlijke, verse producten zit je bij ons helemaal goed! De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te nuttigen. Zet de inhoud daarom direct in de koelkast na het aannemen. Pak jij graag flink uit met borrelhapjes? Dan zou je in plaats van zelf ploeteren in de keuken, borrelhapjes catering kunnen overwegen. Zo bieden wij o.a. borrelhapjes catering in heel Gelderland en maken we met plezier grazing tables klaar op locatie. Lees hier meer over onze grazing table catering.

Borrelhapjes bestellen in Noordoostpolder

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelhapjes thuis te proeven? Laat het direct bezorgen in Noordoostpolder. Dan kun je er ook voor kiezen om borrelhapjes te bestellen. Bekijk hier het huidige aanbod complete borrelboxen van Food and Wood. Bestellen kan elke dag, want je kiest zelf bij het betalen jouw bezorgdag. Keuze uit donderdag- of vrijdagavond. Pak na het aannemen van de borrelbox meteen de doos uit en zet alle versproducten in de koelkast. Je kunt tot zeker 4 dagen na de verzending nog eten van de heerlijke borrelhapjes in de box.