Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Midden Groningen

Wat is een gezellige avond zonder borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, vele smaken om op de borrelplank te combineren. {Ben jij van plan binnenkort een uitgebreide borrelplank te serveren? Geniet van gevarieerd borrelen met de oneindige opties in borrelhapjes op je plank. Wij helpen je om de lekkerste borrelhapjesvoor je plank in huis te halen! Bestellen? Ontdek ons assortiment complete borrelboxen voor thuis.

Van toast tot kaas

In grote lijnen zijn de volgende borrelhapjes in categorieën in te delen: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Dit zijn echter de \’hoofdcategorieën\’, waarbinnen vele soorten hapjes voor de borrel vallen. Veel eten kan als borrelhapje worden geserveerd. Als je zou willen, kunnen ook complete gerechten prima omgetoverd worden tot een kleine borrelsnack op de borrelplank. Denk aan warme (mini) warme frituursnacks, pasta\’s, salades zoals de caprese, mini kipsaté, belegde kleine broodjes of toast, tortilla\’s en nog heel veel meer.

Een gevarieerde borrelplank

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Op deze manier creëer je altijd een borrelplank met voor ieder wat naar wens. Natuurlijk kun je een focus leggen op bepaalde borrelbites en/of je aan een thema houden. Een aantal ideeën op een rij: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft ready-to-eat als hapje op de plank te liggen. Het heeft misschien juist wel wat om je gasten lekker zelf een beetje creatief aan de gang te zetten met een verscheidenheid aan ingrediënten voor hun neus. Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediënten en dips op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet ontdekken jullie wel nieuwe, fantastisch (of gekke) smaakcombinaties!

Luxe borrelhapjes voor thuis in Midden Groningen

Wil jij graag thuis lekker genieten met borrelhapjes zoals op een restaurant waardige borrelplank? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je hedendaags gelukkig gewoon online bestellen. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ondek het assortiment in de webshop. Direct te bestellen in Midden Groningen.

Er is altijd wel een reden om te borrelen

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom zorgen wij voor een steeds wisselend aanbod borrelboxen om uit te kiezen. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Voor een borrelpakket vol heerlijke, verse producten zit je bij ons helemaal goed! De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te verorberen. Zet de versproducten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Ben jij meer van imponerend uitpakken met borrelhapjes? Bespaar je het werk in de keuken en pak uit met borrelhapjes catering. Zo bieden wij bijvoorbeeld catering van borrelhapjes aan in de vorm van grazing table catering. Bekijk hier wat een grazing table is.

Borrelhapjes aan huis in Midden Groningen

Heb jij inmiddels wel trek gekregen in een fijne borrelplank? Laat het direct bezorgen in Midden Groningen. Bestel onze borrelhapjes dan meteen! Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestel direct en kies je bezorgmoment (donderdag- of vrijdagavond). Zet alle versproducten na ontvangst van het pakket zo snel mogelijk in de koelkast. Je kunt tot zeker 4 dagen na de verzending nog genieten van de heerlijke borrelhapjes in de box.