Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Loenen

Wat is een borrel zonder borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, een grote keuze aan opties voor op de plank. {Wil jij binnenkort van een heerlijke borrelplank genieten? Ontdek de veelzijdigheid van borrelhapjes en geniet. Wij helpen je graag om de lekkerste, gevarieerde borrelhapjes te serveren! Lekker bestellen? Ontdek direct ons assortiment borrelhapjes voor thuis in Loenen.

Van toast tot kaas

In grote lijnen zijn de volgende borrelhapjes in categorieën in te delen: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Natuurlijk vallen binnen elke categorie vele soorten borrelhapjes, but you get the point. Veel gerechten kunnen als klein borrelhapje opgediend worden. Complete gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Een borrelplank met unieke hapjes

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Zo creëer je een volle, gevarieerde borrelplank met wat lekkers voor ieders smaak. Natuurlijk kun je een focus leggen op bepaalde borrelbites en/of je aan een thema houden. Een aantal ideeën op een rij: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Speel hier lekker mee en bedenk je dat niet alles als een op zichzelf staand borrelhapje op de plank hoeft te liggen. Hoe leuk is het juist om je gasten een beetje te vermaken door ze zelf een vrije keuze te geven met allerlei lekkers op de borrelplank? Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediënten en smeersels op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet wat voor leuke verrassingen hieruit komen qua smaakcombi\’s!

Luxe borrelhapjes voor thuis in Loenen

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Die bestel je tegenwoordig gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ontdek al onze borrelboxen online. Direct te bestellen in Loenen.

Van catering tot cadeau

Borrelhapjes zijn zo ongelooflijk veelzijdig. Daarom kun je een steeds wisselend aanbod borrelhapjes bestellen in onze webshop. Onze borrelboxen zitten vol heerlijke bites en zijn het ideale cadeau voor een liefhebber van borrelen. Zet een leuk, persoonlijk bericht in de notities en wij zorgen dat jouw cadeau bezorgd wordt! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet. Houd jij van een lekkere variatie op de borrelplank qua borrelhapjes? Bespaar je het werk in de keuken en pak uit met borrelhapjes catering. Je kunt bij ons terecht voor borrelplanken catering op maat en voor onze speciale grazing table catering. Ontdek hier wat grazing table catering inhoudt.

Borrelhapjes aan huis in Loenen

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelhapjes thuis te proeven? Laat het direct bezorgen in Loenen. Dan kun je er ook voor kiezen om borrelhapjes te bestellen. Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet. Bestel wanneer je eraan denkt en de bezorger komt donderdag- of vrijdagavond jouw borrelhapjes bezorgen. Pak na het aannemen van de borrelbox zo snel mogelijk de doos uit en zet alle versproducten in de koelkast. Je kunt alle borrelboxen tot 4 dagen na verzending eten.