Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Krimpenerwaard

Wat is een gezellig avondje zonder borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel opties en dat is precies wat je zoekt voor een uitgebreide borrelplank. {Staat een goedgevulde borrelplank serveren binnenkort bij jou op de planning? Ontdek hoe veelzijdig borrelhapjes kunnen zijn en waaruit je wel niet kunt kiezen. Wij helpen je om de lekkerste borrelhapjesvoor je plank in huis te halen! Al zin om te borrelen? Ontdek direct ons assortiment borrelhapjes voor thuis in Krimpenerwaard.

Diverse borrelhapjes

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Per soort zijn er natuurlijk tal van soorten borrelhapjes in te vullen. Heel veel soorten eten kunnen als borrelhapje genuttigd worden. Grotere gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Wat kan er op een borrelplank?

Zorg altijd dat je lekker veel variatie op de plank hebt liggen. Op deze manier creëer je altijd een borrelplank met voor ieder wat naar wens. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Speel hier lekker mee en bedenk je dat niet alles als een op zichzelf staand borrelhapje op de plank hoeft te liggen. Het is juist heel erg leuk als jij je gasten zelf lekker broodjeslaat smeren, crackers laat dippen en misschien wel mini gerechtjes laat maken. Zo kun je gemakkelijk allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet wat voor leuke verrassingen hieruit komen qua smaakcombi\’s!

Genieten van borrelhapjes in Krimpenerwaard

Wil jij thuis graag genieten van borrelhapjes van restaurant waardig niveau? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelhapjes bestel je tegenwoordig gewoon online. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ondek het assortiment in de webshop. Direct te bestellen in Krimpenerwaard.

Geef een borrelbox cadeau

Wij houden van borrelhapjes. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Doe daar een leuk persoonlijk bericht bij en je hebt een geweldig leuk cadeau! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te gebruiken. Zet de versproducten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Houd jij van een ruime variatie op de borrelplank qua borrelhapjes? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Wij bieden lokale catering met borrelplanken op maat, maar eveneens complete grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes thuisbezorgd in Krimpenerwaard

Heb jij inmiddels enorm zin gekregen in een lekkere plank vol borrelhapjes? Laat het direct bezorgen in Krimpenerwaard. Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelhapjes voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier het huidige aanbod complete borrelboxen van Food and Wood. Bestel alvast jouw borrelpakket voor een gezellige avond thuis en laat \’m bezorgen op donderdag- of vrijdagavond. Zorg dat je deze direct uitpakt en in de koelkast zet! Tot 4 dagen na verzending kun je de versproducten consumeren.