Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Hoogeveen

Wat is een gezellig avondje zonder borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel mogelijkheden en dat is precies wat je zoekt voor een veelzijdige borrelplank. {Wil jij binnenkort van een fantastische borrelplank genieten? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de variatie waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je de lekkerste borrelhapjes op tafel zetten! Bestellen? Bekijk hier al onze borrelboxen vol diverse borrelhapjes in Hoogeveen.

Van noot tot vers fruit

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Binnen al deze categorieën en soorten valt uiteraard een wereld aan weer meer soorten borrelhapjes. Heel veel soorten eten kunnen als borrelhapje genuttigd worden. Complete gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan warme (mini) warme frituursnacks, pasta\’s, salades zoals de caprese, mini kipsaté, belegde kleine broodjes of toast, tortilla\’s en nog heel veel meer.

Een borrelplank met unieke hapjes

Zorg dat je borrelplank altijd beschikt over hapjes uit de diverse categorieën borrelhapjes. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op vindt. Mogelijk vind jij het ook leuk om je aan een bepaald thema of een stijl te houden qua borrelhapjes. Een aantal ideeën op een rij: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Daarnaast hoeven borrelhapjes niet per se kant-en-klaar op de borrelplank te komen. Laat je gasten bijvoorbeeld juist lekker zelf bepalen wat ze allemaal kunnen doen met de vele ingrediënten op de borrelplank. Zo kun je eenvoudig allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet wat voor gekke en verrassend goede smaakcombinaties jullie ontdekken!

Luxe borrelen aan huis in Hoogeveen

Wil jij thuis graag genieten van borrelhapjes van restaurant waardig niveau? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je vandaag de dag gelukkig gewoon online bestellen. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelhapjes. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Hoogeveen.

Een leuke verrassing

Wij houden van borrelhapjes. Daarom bieden wij om de zoveel tijd een nieuw assortiment borrelhapjes in de webshop. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een uniek borrelcadeau! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te consumeren. Zet de ingrediënten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Ben jij gek op borrelen en houd je van veel variatie op de plank? Dan is borrelhapjes catering wellicht wat voor jou. Zo bieden wij bijvoorbeeld catering van borrelhapjes aan in de vorm van grazing table catering. Lees hier meer over onze grazing table catering.

Borrelhapjes aan huis in Hoogeveen

Ben jij om en wil jij je graag laten verrassen? Laat het direct bezorgen in Hoogeveen. Dan kun je er ook voor kiezen om borrelhapjes te bestellen. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestel alvast jouw borrelpakket voor een gezellige avond thuis en laat \’m bezorgen op donderdag- of vrijdagavond. Pakket ontvangen? Open de box direct en plaats alle versproducten in de koelkast! Onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending te consumeren.