Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Heerlen

Ben jij ook zo gek op borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel mogelijkheden en dat is precies wat je zoekt voor een uitgebreide borrelplank. {Wil jij binnenkort van een heerlijke borrelplank genieten? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de variatie waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag om de lekkerste, gevarieerde borrelhapjes te serveren! Al zin om te borrelen? Bekijk hier al onze borrelboxen vol diverse borrelhapjes in Heerlen.

Olijven, kaasjes en meer

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Binnen al deze categorieën en soorten valt uiteraard een wereld aan weer meer soorten borrelhapjes. Veel spijs kan als borrelhapje worden geserveerd. Dit geldt ook voor grotere gerechten. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Wat leg je dan op de borrelplank?

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op ziet. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft ready-to-eat als hapje op de plank te liggen. Het is juist heel erg leuk als jij je gasten zelf lekker crackers laat smeren, groenten laat dippen en misschien wel mini gerechtjes laat samenstellen. Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediënten en dips op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet wat voor leuke verrassingen hieruit komen qua smaakcombi\’s!

Genieten van borrelhapjes in Heerlen

Wil jij thuis graag genieten van borrelhapjes van restaurant waardig niveau? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken staan. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelhapjes. Ondek het assortiment in de webshop. Direct te bestellen in Heerlen.

Een klein gebaar of groots uitpakken

Wij zijn gek op borrelhapjes. Daarom kun je een steeds wisselend aanbod borrelhapjes bestellen in onze webshop. Onze borrelboxen zijn ook nog eens ideaal om als cadeau te geven! Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te verorberen. Zet de ingrediënten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Wil jij bij het borrelen grandioos uitpakken met veel borrelhapjes? Dan is borrelhapjes catering wellicht wat voor jou. Je kunt bij ons terecht voor borrelplanken catering op maat en voor onze speciale grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes kopen in Heerlen

Heb jij zin om direct borrelhapjes te bestellen? Laat het direct bezorgen in Heerlen. Dan kun je er ook voor kiezen om borrelhapjes te bestellen. Bekijk hier het huidige aanbod complete borrelboxen van Food and Wood. Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgdag. Graag na ontvangst van je pakket direct uitpakken en de inhoud in de koelkast zetten. Je kunt alle verspakketten tot 4 dagen na verzending nuttigen.