Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Ede

Wil jij borrelen met de lekkerste borrelhapjes? Er bestaan vele soorten borrelhapjes, zowel warm als koud, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, vele opties om op de borrelplank te combineren. {Wil jij binnenkort met vrienden gezellig borrelen met een borrelplank? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de variatie waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je om de lekkerste borrelhapjesvoor je plank in huis te halen! Liever direct bestellen? Bekijk hier ons assortiment borrelboxen voor thuis in Ede.

Olijven, kaasjes en meer

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Per soort zijn er natuurlijk tal van soorten borrelhapjes in te vullen. Veel gerechten kunnen als klein borrelhapje opgediend worden. Als je zou willen, kunnen ook grotere maaltijden leuk omgetoverd worden tot een kleine borrelsnack op de borrelplank. Denk aan: mini kipsaté, tortilla’s, belegde broodjes/toast, salades zoals de caprese, vleesballetjes en loempiaatjes.

Wat kan er op een borrelplank?

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op vindt. Natuurlijk kun je een focus leggen op bepaalde borrelbites en/of je aan een thema houden. Bijvoorbeeld: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Speel hier lekker mee en bedenk je dat niet alles als een op zichzelf staand borrelhapje op de plank hoeft te liggen. Laat je gasten bijvoorbeeld juist lekker zelf uitvogelen wat ze allemaal kunnen doen met de vele ingrediënten op de borrelplank. Zo kun je diverse ingrediënten naast elkaar leggen en iedereen zelf z\’n gang laten gaan middels prikkertjes en crackers of brood. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet wat voor gekke en verrassend goede smaakcombinaties jullie uitvinden!

Heerlijk in Edeborrelen

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je vandaag de dag gelukkig gewoon online bestellen. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Ede.

Geef een borrelbox cadeau

Wij houden van borrelhapjes. Daarom bieden wij om de zoveel tijd een nieuw assortiment borrelhapjes in de webshop. Onze borrelboxen zijn ook nog eens ideaal om als cadeau te geven! Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een uniek borrelcadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet. Pak jij graag groots uit met borrelhapjes? Bespaar je het werk in de keuken en pak uit met borrelhapjes catering. Wij bieden lokale catering met borrelplanken op maat, maar eveneens complete grazing table catering. Lees hier meer over onze grazing table catering.

Borrelhapjes thuisbezorgd in Ede

Heb jij inmiddels wel trek gekregen in een fijne borrelplank? Laat het direct bezorgen in Ede. Kies voor borrelhapjes bestellen bij Food and Wood. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestel wanneer je eraan denkt en de bezorger komt donderdag- of vrijdagavond jouw borrelpakket bezorgen. Graag na ontvangst van je pakket direct uitpakken en de inhoud in de koelkast zetten. Tot 4 dagen na verzending kun je de versproducten opeten.