Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Bergen op Zoom

Ben jij ook zo dol op borrelhapjes? Er bestaan vele soorten borrelhapjes, zowel koud als warm, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, vele opties om op de borrelplank te combineren. {Ga jij binnenkort een borrelplank op tafel zetten? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de vele opties waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag om de lekkerste, gevarieerde borrelhapjes te serveren! Liever direct bestellen? Bekijk hier ons assortiment borrelboxen voor thuis in Bergen op Zoom.

Van noot tot vers fruit

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Per soort vallen heel erg veel borrelhapjes, denk alleen al aan vleeswaren of de oneindige diverse kazen en olijven die er bestaan. Heerlijk! Veel spijs kan als borrelhapje worden geserveerd. Als je zou willen, kunnen ook complete maaltijden prima omgetoverd worden tot een kleine borrelsnack op de borrelplank. Denk aan: mini kipsaté, tortilla’s, belegde broodjes/toast, salades zoals de caprese, vleesballetjes en loempiaatjes.

Een borrelplank met unieke hapjes

Zorg vooral dat je lekker van alles wat aan borrelhapjes op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op vindt. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Borrelhapjes hoeven tot slot echt niet altijd ready-to-eat op de plank te liggen. Hoe leuk is het juist om je gasten een beetje te vermaken door ze zelf creatief te laten zijn met allerlei lekkers op de borrelplank? Zo kun je eenvoudig allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combi’s jullie stuiten!

Luxe borrelhapjes voor thuis in Bergen op Zoom

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelhapjes. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Bergen op Zoom.

Er is altijd wel een reden om te borrelen

Borrelhapjes zijn zo waanzinnig veelzijdig. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. Die borrelboxen vol heerlijke borrelhapjes kun je ook super leuk als cadeau geven. Voeg een persoonlijk bericht toe en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet. Ben jij meer van grootschalig uitpakken met borrelhapjes? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Wij bieden lokale catering met borrelplanken op maat, maar eveneens complete grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes online bestellen in Bergen op Zoom

Wil jij je graag laten verrassen en direct borrelhapjes bestellen? Laat het direct bezorgen in Bergen op Zoom. Bestel onze borrelhapjes dan meteen! Bekijk hier het huidige aanbod complete borrelboxen van Food and Wood. Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgmoment. Graag na ontvangst van je pakket direct uitpakken en de inhoud in de koelkast zetten. Je kunt alle verspakketten tot 4 dagen na verzending nuttigen.