Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Beekbergen

Ben jij ook zo gek op borrelhapjes? Er bestaan vele soorten borrelhapjes, zowel warm als koud, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, één en al variatie en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. {Wil jij binnenkort van een geweldige borrelplank genieten? Geniet van de diversiteit van borrelhapjes en ontdek hier de vele mogelijkheden. Wij bezorgen jou graag de lekkerste borrelhapjes voor thuis! Lekker bestellen? Ontdek ons assortiment complete borrelboxen voor thuis.

Van toast tot kaas

In grote lijnen kunnen we de volgende soorten borrelhapjes onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Per soort vallen heel erg veel borrelhapjes, denk alleen al aan charcuterie of de oneindige diverse kazen en olijven die er bestaan. Heerlijk! Veel voedsel kan als borrelhapje worden geserveerd. Dit geldt ook voor grotere gerechten. Denk aan warme (mini) warme frituursnacks, pasta\’s, salades zoals de caprese, mini kipsaté, belegde kleine broodjes of toast, tortilla\’s en nog heel veel meer.

Een borrelplank met unieke hapjes

Zorg ervoor dat je borrelplank altijd uit meerdere borrelcategorieën ingrediënten op de plank heeft liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op vindt. Natuurlijk kun je een focus leggen op bepaalde borrelbites en/of je aan een thema houden. Bijvoorbeeld: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft ready-to-eat als hapje op de plank te liggen. Het heeft misschien juist wel wat om je gasten lekker zelf een beetje creatief aan de gang te zetten met een verscheidenheid aan ingrediënten voor hun neus. Zo kun je lekker allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combinaties jullie stuiten!

Luxe borrelen in eigen huis in Beekbergen

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelhapjes bestel je tegenwoordig gewoon online. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Gevarieerd en uniek. Ontdek al onze borrelboxen online. Direct te bestellen in Beekbergen.

Een borrelbox voor ieder(s) feestje

Wij houden van borrelhapjes. Daarom zorgen wij voor een steeds wisselend aanbod borrelboxen om uit te kiezen. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een fantastisch borrelcadeau! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. Het is wel belangrijk dat iemand het pakket kan aannemen en de inhoud in de koelkast zet. Houd jij van een ruime variatie op de borrelplank qua borrelhapjes? Dan zou je in plaats van zelf ploeteren in de keuken, borrelhapjes catering kunnen overwegen. Zo bieden wij bijvoorbeeld catering van borrelhapjes aan in de vorm van grazing table catering. Ontdek hier wat grazing table catering inhoudt.

Borrelhapjes online bestellen in Beekbergen

Wil jij je graag laten verrassen en direct borrelhapjes bestellen? Laat het direct bezorgen in Beekbergen. Dan kun je bij ons direct je borrelhapjes bestellen voor het weekend. Ontdek ons gehele assortiment borrelboxen op de website. Bestellen kan iedere dag, want je kiest zelf bij het betalen jouw bezorgdag. Keuze uit donderdag- of vrijdagavond. Pak na het aannemen van de borrelbox direct de doos uit en zet alle versproducten in de koelkast. Al onze borrelpakketten zijn tot 4 dagen na verzending heerlijk vers.