Feestje? Ga lekker borrelen in Zwolle! Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Hierzit je goed voor verscheidene mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Zwolle. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Zwolle. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Zwolle

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Zwolle alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Zwolle laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelavondje thuis in Zwolle

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse heerlijke borrelhapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Zwolle voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van lekker eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Zwolle

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.