Laat een borrel organiseren in Venlo met luxe borrelbites. Ideaal voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Venlo. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Venlo

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Venlo alsook borrelboxen per koerier leveren. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in Venlo.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of compleet buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Venlo

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Venlo. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Venlo

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.