Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrel organiseren in Utrecht. Uitermate geschikt voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een al compleet gestylde borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Utrecht kun je direct bestellen via onze website. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Utrecht

Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Utrecht behoort tot de mogelijkheden bij ons. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek de keuken in te duiken met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in Utrecht.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan doen we dit graag voor je. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelplank voor thuis in Utrecht

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse lekkere borrelbites. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Utrecht op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Utrecht

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.