Feestje? Ga lekker borrelen in Tilburg! Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij onskun je terecht voor verschillende verfijnde borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Tilburg. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Tilburg

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Tilburg en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen waarbij we complete borrels verzorgen. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Tilburg.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker borrelen in Tilburg

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Tilburg is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Tilburg

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.