Wil jij een lekker borrelen in Op Werk? Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij onskun je terecht voor diverse unieke borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Op Werk kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Op Werk

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Op Werk en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden waarbij we complete borrels verzorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Op Werk laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of compleet buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig samen borrelen in Op Werk

Besteed jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Perfect om zo toch met vrienden of familie geweldig te genieten van gevariëerde lekkere hapjes. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Op Werk. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Op Werk

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.