Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in Nijmegen? Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Nijmegen kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Nijmegen

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Nijmegen en de rest van het land. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete opgemaakte borrelplank in Nijmegen te laten bezorgen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten klaarmaken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Nijmegen

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Nijmegen. Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Nijmegen

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.