Laat een borrel organiseren in Maastricht met luxe borrelhapjes. Uitermate geschikt voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Maastricht. Wil jij hapjes op maat bestellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Maastricht

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Maastricht alsook borrelboxen per koerier brengen. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank leveren in Maastricht.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten serveren? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig borrelen in Maastricht

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Maastricht op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Maastricht

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.