Wil jij een lekker borrelen in Leeuwarden? De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Hierzit je goed voor verschillende mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor een complete borrelplank of geheel opgemaakte borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Leeuwarden. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel op basis van jouw smaak wat moois op maat te maken!

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Leeuwarden

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Leeuwarden alsmede catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Leeuwarden te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig samen borrelen in Leeuwarden

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van gevariëerde lekkere hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Leeuwarden. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van lekker eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Leeuwarden

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.