Wil jij een lekker borrelen in Ijsselstein? Uitermate geschikt voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Ijsselstein. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Ijsselstein. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Ijsselstein

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Ijsselstein en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank bezorgen in Ijsselstein.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelplank voor thuis in Ijsselstein

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Zo heb je een veelzijdigheid aan hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Ijsselstein op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Ijsselstein

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de plank al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.