Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in Houten. De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Houten. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Houten

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Houten en de rest van Nederland. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Houten laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker borrelen in Houten

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Houten voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Houten

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.