Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in Hilversum. Uitermate geschikt voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Hilversum. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten leveren.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Hilversum

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Hilversum alsmede catering op maat. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in Hilversum bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Hilversum

Besteed jij ook vaker de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas optimaal thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Hilversum is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Hilversum

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.