Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrel organiseren in Haarlem. Ideaal voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Haarlem. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Haarlem. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Haarlem

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Haarlem en de rest van het land. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in Haarlem bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Haarlem

Besteed jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is optimaal genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Haarlem. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Haarlem

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.