Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in Groningen. Lekker makkelijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Hierzit je goed voor verschillende mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Groningen. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Groningen. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Groningen

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Groningen alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete gestylde borrelplank in Groningen te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Groningen

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Groningen voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Groningen

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.