Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in Gouda. Perfect voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Gouda. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Gouda

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Gouda en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen waarbij we complete borrels verzorgen. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Gouda.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan doen we dit graag voor je. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrel aan huis in Gouda

Borrel jij ook steeds vaker met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Gouda. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Gouda

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.