Feestje? Ga lekker borrelen in Emmen! De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een al compleet gestylde borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Emmen. Wil jij borrel catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken!

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Emmen

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Emmen alsook borrelboxen per koerier bezorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Emmen laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Emmen

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Emmen. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Emmen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.