Wil jij een lekker borrelen in Eindhoven? Perfect voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Eindhoven. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Eindhoven

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Eindhoven alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Eindhoven laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Eindhoven

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas optimaal thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Eindhoven. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Eindhoven

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.