Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in Dordrecht. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Dordrecht. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Dordrecht

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Dordrecht en de rest van Nederland. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Dordrecht laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Dordrecht

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Dordrecht. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Dordrecht

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.