Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in Deventer? Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een compleet opgemaakte borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Deventer. Wil jij hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Deventer

Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Deventer behoort tot de mogelijkheden bij ons. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Deventer laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of lekker hapjes buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Deventer

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker op je eigen bank? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van meerdere heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Deventer. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Deventer

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.