Laat een borrel organiseren in Den Haag met luxe hapjes. Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Den Haag. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We overhandigen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Den Haag

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in Den Haag maar ook een borrelplank bezorgen in Den Haag. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete gestylde borrelplank in Den Haag te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Den Haag

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere hapjes. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Den Haag op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Den Haag

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.