Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in Den Bosch? Heerlijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een compleet opgemaakte borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Den Bosch kun je direct regelen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten thuisbezorgen.

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Den Bosch

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Den Bosch en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden waarbij we complete borrels verzorgen. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Den Bosch te laten bezorgen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten serveren? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Den Bosch

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Den Bosch op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Den Bosch

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.