Feestje? Ga lekker borrelen in Delft! Heerlijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Delft. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Delft

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Delft alsook catering op maat. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank leveren in Delft.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of compleet buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelplank voor thuis in Delft

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas optimaal thuis genieten van heerlijk eten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Delft op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Delft

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.