Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in De Tuin. De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een compleet opgemaakte borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in De Tuin. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in De Tuin

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in De Tuin alsook borrelboxen per koerier afleveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete kant-en-klare borrelplank in De Tuin te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelen in eigen huis in De Tuin

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank brengen in De Tuin. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in De Tuin

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.