Laat een borrel organiseren in De Pijp met luxe hapjes. Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in De Pijp. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke borrelplank op maat voor jou.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in De Pijp

Zowel catering als borrelplanken bezorgen in De Pijp behoort tot de opties bij ons. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in De Pijp bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in De Pijp

Ben jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in De Pijp. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in De Pijp

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.