Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in De Jordaan. Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in De Jordaan. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in De Jordaan

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in De Jordaan en de rest van Nederland. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in De Jordaan laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelplank voor thuis in De Jordaan

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in De Jordaan. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van lekker eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in De Jordaan

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.