Laat een borrel organiseren in De Buurt met luxe borrelbites. Uitermate geschikt voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelplank of geheel opgemaakte borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in De Buurt. Wil jij overheerlijke hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in De Buurt

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in De Buurt en andere steden in Nederland alsook catering op maat leveren waarbij we complete borrels verzorgen. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in De Buurt bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten serveren? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelplank voor thuis in De Buurt

Borrel jij ook steeds vaker gezellig met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van verschillende heerlijke hapjes. Plan dus die knusse avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in De Buurt. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in De Buurt

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.