Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in Breda? Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Breda. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Breda. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Breda

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Breda alsook borrelboxen per koerier afleveren. Maak de keuze tussen zelf nog lekker aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank bezorgen in Breda.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten maken? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig samen borrelen in Breda

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in Breda is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Breda

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.