Feestje? Ga lekker borrelen in Bergen Op Zoom! Heerlijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Bergen Op Zoom kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Bergen Op Zoom

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Bergen Op Zoom alsook borrelboxen per koerier bezorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Bergen Op Zoom laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of bijzonder buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelavondje thuis in Bergen Op Zoom

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond of middag, bestel meteen en laat de borrelplank brengen in Bergen Op Zoom. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Bergen Op Zoom

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.