Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in Assen. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Assen. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel op basis van jouw smaak wat moois op maat te maken!

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Assen

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Assen alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Maak de keuze tussen zelf nog lekker de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank bezorgen in Assen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelen in eigen huis in Assen

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse heerlijke borrelhapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Assen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Assen

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.