Laat een borrel organiseren in Arnhem met luxe hapjes. Heerlijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Bestel meteen een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Arnhem. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Arnhem. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Arnhem

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Arnhem alsook borrelboxen per koerier brengen. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in Arnhem bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of uniek buffet laten verzorgen? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Arnhem

Blijf jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van gevariëerde lekkere hapjes. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Arnhem op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Arnhem

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.