Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in Apeldoorn. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood zit je goed voor verscheidene mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Apeldoorn. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten thuisbezorgen.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Apeldoorn

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Apeldoorn alsmede catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Apeldoorn te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of uniek buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrel aan huis in Apeldoorn

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel meteen en laat de borrelplank brengen in Apeldoorn. Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Apeldoorn

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.